Despre Noi

eGradinarit.ro este un spațiu în care învățăm și împărtășim cunoștințele pe care Mama Natură ni le predă în fiecare zi.

În grădină învățăm lucruri noi în fiecare zi, este uimitor cât de multe putem învăța prin simpla observare a naturii. Desigur, nu învățăm totul dintr-o dată, cum ne arată mama Natură, lucrurile cresc treptat și totul are timpul său. Ne obișnuim să ne dorim totul imediat în fiecare zi, dar nu este așa! Mama Natură ne reamintește mereu că totul ia timp și, prin urmare, trebuie să avem răbdare.

Credem că uniți putem fi puternici și că puterea vine prin cunoaștere. Puterea de a fi în armonie cu toate ființele care locuiesc pe această planetă și de a avea un cămin ideal pentru a fi tot mai aproape de mama Natură.

Transmitem ceea ce învățăm în grădina noastră, ea ne învață zi de zi, anotimp după anotimp, cum trebuie să tratăm pământul, cum natura este în echilibru perfect, iar ființa umană trebuie doar să observe și să învețe.

Prin intermediul acestui site dorim să transmitem gratuit; sfaturi pentru grădină, cum să cultivăm organic și ecologic, proprietățile plantelor, sfaturi pentru grădină, idei de reciclare, bioconstrucții și multe altele, pentru ca împreună să facem din pământ casa pe care merită și trebuie să fie.

Dacă doriți să ne contactați, vă rugăm să folosiți formularul de contact și vom fi bucuroși să vă răspundem la întrebările și îndoielile legate de articole.

De asemenea, puteți să ne scrieți și să ne urmăriți pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu noile publicații de pe acest site și multe altele.

Detalii despre echipa noastra gasiti aici.

Back to top button