Cultivarea plantelor aromatice
-
Cum să plantezi și să crești coriandru
Coriandrul este un ingredient indispensabil în bucătăriile asiatice, indiene și în multe bucătării americane și are o aromă pronunțată, dar trebuie spus că adaugă o savoare și o aromă plăcută…
Citeste tot » -
Cum să crești menta din butași (tulpini)
Menta este parfumată, crește rapid și este una dintre cele mai utilizate plante culinare, putând fi cultivată din tulpini. Cultivarea mentei din butași este ușoară și necesită puțin efort. Este…
Citeste tot » -
Cum să plantezi și să crești Cătușnica (Iarba pisicii)
Iarba pisicii a fost descoperită pentru prima dată în Europa, dar de atunci s-a răspândit în restul lumii, deoarece semințele de iarba pisicii au fost transportate de exploratori curajoși. În…
Citeste tot » -
Cum să semănați și să cultivați măghiran organic
În bucătărie, măghiranul (Majorana hortensis) completează aproape orice fel de mâncare din carne, pește, lactate sau legume care nu este dulce. Măghiranul este o plantă cu creștere joasă, perfectă pentru…
Citeste tot » -
Sfaturi pentru cultivarea busuiocului în ghiveci
Busuiocul este un element de bază în bucătărie și o modalitate excelentă de a adăuga aromă la multe feluri de mâncare. Iată șase sfaturi pentru cultivarea busuiocului în ghiveci, astfel…
Citeste tot » -
Cum să înmulțiți Dafinul prin butași (tulpini) și cum sa ii îngrijiți
Propagarea dafinului (Laurus nobilis) necesită timp și răbdare. Pe de altă parte, probabil că veți avea mai mult noroc cu butașii înrădăcinați decât să încercați să cultivați dafinul din semințe.…
Citeste tot »